perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hyvää matkaa pikkuiset!

Hyvää matkaa pikkuinen Viksu!
Viksusta tuli Mocca ja se muutti Tuusulaan






















Eilen oli suurten muutosten päivä pentulassa. Päivän mittaan siivoilin pentuaitauksen pois ja palautin kotimme kennel ulkoasustaan jälleen ihmisasumukseksi. Sotkua olikin kertynyt viikkojen myötä ja oli mukava jälleen patsastella normaalissa kodissa.

Eilen lähtivät sekä Topi, että Mocca ja Kata jäi sitten yksinään tänne aikuisten laumaan. Aikamoista konserttia Kata onnistui pitämään, kun suljin pennut aidan taakse siksi aikaa, jotta luovutettava pentu sai totutella rauhassa uusiin ihmisiinsä ja tottua laumasta erossa olemiseen. Yksinolemista tullaankin Katan kanssa harjoittelemaan aktiivisesti, aika kovatahtoinen mimmi se tuntuu olevan.

Illalla sain sydäntälämmittäviä viestejä pentujen uusilta kodeilta. Matkat olivat sujuneet hyvin ja tutustuminen uusiin koteihin oli mennyt hienosti. Yöt on nukuttu mallikkaasti ja muutenkin tuntuu asiat olevan mallillaan. Kotona työ on myös alkanut, eli Katan sisäsiisteyskasvatus ja luoksetuloharjoittelu. Hienosti Kata on solahtanut laumaamme mukaan. Yhtään se ei illalla itkeskellyt pentuesisarustensa perään.

Hei-hei pikku-Poppis!

Poika sai nimekseen Topi ja siitä tuli Helsinkiläinen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti