tiistai 18. maaliskuuta 2014

Terve, terve, terve ja terve!

Pennut on nyt silmäpeilattu ja pentutarkastettu, Terveen paperit kaikille, jee!

Valokuvaaminen on jäänyt viimeaikoina vähemmälle, samoin blogipäivitykset. Päivät kuluvat nopeasti lähes samankaltaisina. Aamulla kello 6 herätys kun pennut vikisevät, pentujen "vapautus" asuntoon riehumaan,  pentulan siivous, nuokkumista silmät ristissä sohvalla, pentujen vahtimista, ruoka pennuille seitsemän kieppeillä, odottamista, että pennut väsähtävät, aamukahvin keittoa, tytön kouluun laittamista, netissä surffailua ja kas kellon onkin jo vaikka mitä, enkä ole edes ehtinyt yöpukua vaihtamaan päältä pois.

Puolenpäivän kellonlyömä tulee nopeasti ja sitten onkin jo pian taas pentujen ruoka-aika, tyttö palaa koulusta, isot on vietävä päivälenkille, ruuanlaittoa ihmisille, pentujen vahtimista ja siivoamista, ruuanlaittoa pennuille, siivoamista, siivoamista... pentujen vahtimista, siivoamista... Huoh, pian tulee taas ruoka-aika ja sitten taas ah ihana alkuyön hetki, kun ehtii vaikka blogia päivittää ;)

Pennut tuntuvat ehtivän joka paikkaan. Ja varsinkin ne reiät ja kolot, joihin meno on estetty vetävät pentuja puoleensa kuin magneetti. Suloisia vesseleitä ja ehtiväisiä...

Olen niin kaunis, että saan varmaan tehdä mitä vaan

Prinsessa arvostaa pehmeää vuodetta

Öh...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti