perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ihmeneloset maailmalla, pentuprojekti päättyy!

Tasan kahdeksan viikkoa sitten päässä jyskytti yön valvomisen jälkeen, ajatukset olivat ihan puuroiset ja olo epätodellinen. Pienet pennunalut olivat syntyneet ja matka niiden kanssa oli aivan alussa. Kaikki aivan uutta ja ennenkokematonta. Suuri jännitys rutisti vatsanpohjaa, mitä tulevat päivät ja viikot tuovat tullessaan...?

Kahdeksassa viikossa pienistä nyyteistä kasvoi hienoja paimenkoiran alkuja, jotka ovat valmiina vastaanottamaan uudet haasteet omien ihmistensä kanssa. Hirmuinen kehitys koiranpennuissa tapahtuu kahdeksassa viikossa. Mönkivästä marsusta kehittyy villi ja vapaa koiranpentu. Viimeiset viikot olivatkin aikamoista menoa ja touhua aamusta iltaan ja talo oli sen näköinen myös. Yhtään ei helpottanut sekään, että aikuiset koirat hyörivät vilinässä mukana :)

Paljon on viikkojen aikana tullut koettua. On ollut jännitystä, huolta ja iloa. Hienoa on ollut nähdä koiran taival alusta lähtien. Yksi etappi nyt päättyy ja uusi alkaa. Kiitokset kaikille apujoukoille, tukijoille ja muille jotka ovat yhdessä kanssani jännitelleet pentujen ensimmäistä taivalta. Ja kiitokset hienoille kodeille, joihin pennut pääsivät. Pennuilla on parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä hienoiksi ystäviksi ja harrastuskavereiksi.

Viimeisten päivien tunnelmakuvien kera pentublogi hiljenee... Pentula sulkee ovensa ja Kata jatkaa laumaa ja sen kuulumisia voi lukea Tuiken lauman blogista: www.tuikenlauma.blogspot.fi







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti