maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keittiö vallattu

Pennut valtasivat tänään olohuoneen ja eteisen lisäksi keittiön! Ihan reippaita tutkailijoita pennut ovat. Heti oltiin koluamassa keittiön kaikki nurkat ja kolot. Meillä siis eletään tällä hetkellä 7 koiran laumassa, jossa kaikki nelijalkaiset pyörivät menossa mukana. Tiskikoneen ääni, ruuanlaiton tohina, eikä metallikuppien kolina niitä paljoa hetkauta. Elli ja Nemo pitävät myös huolen siitä, että pennut kuulevat kahden aikuisen koiran leikkimölinää ja välistä Tuiken kommentointia asiaan.

Pennut väsyvät hyvin kun saavat painaltaa miltei koko kämpän kokoisella alueella. Kun sitten simahtavat omiin nurkkiinsa tai hakeutuvat pentuaitaukseen takaisin nukkumaan, niin nostelen viimeisetkin takaisin aitaukseen. Herättyään ne melkein poikkeuksetta haluavat taas takaisin telmimään, joten en ole niitä päivisin enää aitauksessa paljoa pidätellyt. Iltaisin ovat tyytyneet hyvin omaan yksiöönsä ja rauhoittuneet enimmäkseen nukkumaan. Yöt ovat myös sujuneet melko hyvin, vaikka aika aikaisin pentulassa jo herätään.

Tänään rakensin myös pikkuaitauksen ulos terassille, ja pennut pääsivät viideksi minuutiksi haistelemaan ja katselemaan takapihan touhuja. Siellä olikin Elli pihalla ja Taika hyppimässä trampoliinilla. Hetken jännityksen jälkeen olivat jo muina miehinä suunnittelemassa kuinka verkko sorretaan ja pihamaalle karataan. Huomenna uudestaan ulkoilemaan niin tottuvat vähän ulkoilmaankin.

Viksu näyttää kieltä

Topi on mies ja näyttääkin siltä

Vauhti huvittaa itseään leluilla

Pusu hampailla

Sisarusrakkautta ilmassa?

Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti