tiistai 11. helmikuuta 2014

12. Vuorokausi

Aamun alkajaisiksi Tuike yllätti hyvillä uutisilla ja teki ihan normaalin kakan ulos! Sama toistui iltapäivällä, joten vatsaongelma on selätetty, jihuu!

Nämä viime päivät ovat olleet tasaisen tylsiä ja samanlaisia. Tuike viettää melkein koko aikansa pentulaatikossa, ainoastaan tulee syömään, ulos ja kotiinpalaajia moikkaamaan. Pian alkaa sitten touhuaminen pentulaatikossa, tai ainakin sen vierellä tulee varmaan enemmän vietettyä kun pennut alkavat enemmän liikkumaan.

Kynsien leikkaamista aletaan pikkuhiljaa tekemään, yksi sieltä, toinen täältä. Ei niitä kaikkia kerralla varmastikkaan saa napsittua, mutta pikkuhiljaa. Aikamoiset kynnet ne ovatkin jo kasvattaneet.

Aikani kuluksi tekaisin pentujen kasvusta taulukon. Painot nousee tasaisen tappavalla tahdilla, pian poika rikkoo jo kilon rajapyykin.


Tänään valokuvausvuorossa oli Nemo ja Elli ja pennut säästyivät filmaukselta. Saman näköisiä ne ovat tänään kuin eilenkin. Pian saakin sitten räpsiä kaksiviikkoiskuvat, jännää laittaa ne rinnakkain ja tarkastella viikon sisällä tapahtuneita muutoksia.

Pentupakkaukset menivät tänään tilaukseen ja silmäpeilaus on myös jo varattu. Samalla tehdään pentuetarkastus. Sinne mennään 18.3.2014 eli pennut ovat silloin 6 viikkoa 4 päivää. Luovutukset alkavat viikolla 13 (loppupuolella), tai miten uusien omistajien aikatauluun sopii. Pian alkaakin trafiikki, kun pentuja pääsee katsomaan, noin kolmeviikkoisesta eteenpäin. Monta pennunpalluttelijaa onkin jo melkein jonossa ovella, eli käsittelyä ja erilaisia ihmisiä pennut tulevat tapaamaan paljon ennen uusiin koteihinsa muuttamista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti