sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ärripurrit

Pentulaatikossa aletaan jo leikkimään. Kun pennut heräävät, on niillä hirveä meno päällä. Toisten selkään koitetaan kiivetä ja samalla äristään. Lakananvaihdossa kun nostin yhtä, niin sain vastaukseksi kauhean ärinän. Hui, mitä pikkuriiviöitä sieltä kuoriutuukaan, alkoi jo ihan pelottaa. Mukavaa oli kuitenkin huomata, että pennut jo selkeästi reagoivat silitykseen. Ja myös ääni herätti ne unestaan, eli ilmeisesti kuulokin alkaa pian pelaamaan.

Pentulaatikon laajennunoperaatiota on aikaistettava, sillä Poppis jo kuikuili erittäin kiinnostuneena matalien laitojen toiselle puolelle. Toivottavasti yön vielä pysyvät lootassaan, niin aamulla sitten alkaa reviirin laajennus.

Valkokuvasatoa odotettavissa vasta huomenna. Tänään olin liian väsynyt metsätyöpäivän jäljiltä ottaakseni yhtään ainoatakaan kuvaa tai videota.

Ensimmäinen ulkopuolinen kävi tänään myös katsomassa pentuja. Taika sai tuoda koirattoman kaverinsa pentuja katsomaan. Tuikelle tämä tyttö onkin jo tosi tuttu ja Tuike hienosti päästi tytön pentuja katsomaan.

Osa lakanoista myös vaihtuu huomenna sanomalehteen, sillä kangas kastui heti, kun olin sen saanut vaihdettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti