sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pientä leikin tynkää

Viikonloppu on ollut vierastäyteinen, peräti kolmet vieraat ovat istuneet pentulaatikon äärellä ja laatikon sisällä. Tuike on ottanut vieraansa hienosti vastaan, eikä yhtään pane pahakseen vaikka pentuja käännellään ja väännellään. Pääasia Tuiken mielestä on, että sitä rapsutetaan ja sen kerjäämisen Tuike kyllä taitaa.


Pennut ovat myös olleet reippaita ja kaikki tulevat ihmisen luokse, kiipeilevät jalkojen päällä, yrittävät hypellä ja vaania ja tilaisuuden tullen karata liian kauas pentulaatikon luota. Pennut ovat nyt parina päivänä jo päässeet hetkellisesti laatikon vierelle alustalle ihmettelemään, ja se onkin pentujen mieleen. Valtakunta laajenee pikkuhiljaa, saapa nähdä kuinka kauan enää pentulaatikossaan suostuvat majailemaan.


Tuike on väläytellyt jo vähän leikin tynkää pentujen kanssa. Eilen ihan vähän ja tänään jo vähän enemmän. Siitä tuleekin varmaan kiva leikkitäti pennuille. Ainakin Ellin tullessa taloon Tuike leikitti piskuisen shelttipennun tosi nätisti kunhan oli ensin pari päivää siihen lämmennyt. Nemonkin kanssa leikittiin pentuleikit, joten eivätköhän nämäkin ipanat saa nauttia Tuiken huomiosta.


Lihaa syötiin tänään lisää ja huomenna sitä syödäänkin jo kahden aterian verran. Siitä se lähtee, kukaan ei nirsoillut kiinteälle tänäänkään, hyvä ruokahalu niillä on, varsinkin pienimmällä Vauhdilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti