perjantai 7. helmikuuta 2014

8. Vuorokausi, Pennut 1 VKO

Edellinen yö oli vaikea johtuen Tuiken vatsan ongelmista. Pari kertaa jouduin heräämään ripuloinnin takia ja toisella kerralla jouduin siivoamaan löysiä lattialta, kun ei Tuike osannut pyytää ulos. Pentulaatikko onneksi pysyi siistinä vaikka emon vatsaa kivisti.

Aamupäivän ja aamun aikana tuli konsultoitua useaakin tahoa emän vatsaongelmien kanssa ja puolenpäivän aikoihin sitten läksin Nemon kanssa apteekista hakemaan Canikur tabletteja ja illansuussa hain omalta eläinlääkäriltä suolistoa tukevaa ruokaa. Näiden avulla koitetaan saada Tuiken vatsan toiminta taas oikeille raiteille. Mikäli huomiseen mennessä huomattavaa parantumista tapahdu, haen Tuikelle antibiootin.

Kaikesta huolimatta Tuike on hienosti jaksanut hoitaa pentujen syötöt ja siivoamiset. Pentujen painot jatkavat nousuaan ja ne ovat pysyneet pirteinä. Pentujen masut ovat onneksi olleet nyt parempia, enkä ole enää niistä huolissani. Varmaankin eilisen päivän muutamat syömätauot ovat rauhoittaneet pikkuisten masut ja kaikki sillä rintamalla tuntuu tällä hetkellä olevan mallillaan.

Tänään pennut ovat kokonaiset 1 viikkoa vanhoja ja järjestinkin kuvausalustan, jossa räpsittiin 1-viikkoiskuvat. Aivan syötävän suloisia kuvia sain otettua. Olkaat hyvät ja nauttikaa kuvasadosta.

Poppis

Poppis
Vauhti

Vauhti
Viiru

Viiru
Viksu

Viksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti