lauantai 15. helmikuuta 2014

Pienet horjuvat askeleet

Tänään on pentulaatikolla ollut tarkkaavaisia silmiä ja ensimmäinen kakka ja pissi seisten on tallennettu verkkokalvoille. Itse olin opiskelemassa moottorisahan käyttöä, mutta kotona olevat pentusitterit olivat hoidelleet tarkkailijan tehtävää ansiokkaasti. Illansuussa pentuhuoneesta raportoitiin myös pientä leikin tynkää murinan kera. Tämänkin missasin, dääm!

Tässä kuitenkin lyhyet pätkät päivän puuhista, lyhyitä aikoja nuo vielä ovat jalkeilla ja sitten yhtäkkiä nukahtavat.

https://www.youtube.com/watch?v=j3DGFem1Cc8

https://www.youtube.com/watch?v=00SMz50KRvA

Vielä ei silmien näkö ole kovin kehittynyt, sillä sujuvasti pennut kolaroivat toistensa ja seinien kanssa. Loppuviikosta meno on varmaan jo ihan toinen ja silloin pennut saavatkin laajennuksen pentulaatikkoonsa kun otan matalan pienennysosan pois.

Tänään en enää suorittanut päiväpunnitusta, vaan seuraavan kerran "viralliset" punnitukset tehdään perjantaina, kun pennut ovat täyttäneet 3 viikkoa.

Tuike on selkeästi enemmän alkanut viettämään aikaansa myös muualla. Uskollisesti se kyllä menee aina pentujaan syöttämään ja oikein asettuu tarjolle, kun on ruokailuaika, mutta enää se ei ihan koko aikaa halua olla pentulaatikossa, vaan myös mielellään nukkuu laatikon vieressä.

Tuiken vatsa on pysynyt hyvänä ja pentujenkin masut ovat hyvät. Madotuksen aikoihin on sitten taas odotetettavissa joitan tilapäistä masuropleemaa, mutta sen aika on vasta loppuviikosta kun pennut täyttävät 3 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti