torstai 6. helmikuuta 2014

7. Vuorokausi

Tänään on ollut vähän ripulihuolia. Tuikella vatsa ei ilmeisesti ole ehtinyt sulattaa penturuokamäärää ja se on ollut tänään ruikuli. Huomenna heti haen apuja, jollei masu ole mennyt parempaan suuntaan. Pennuista myös poika on myös ollut vähän löysä, varmaankin alituisen nisällä roikkumisen johdosta. Tuike kuitenkin siivoaa pennut hyvin ja huolellisesti putsaa myös alustan, jos siihen on lurahtanut sattumia. Kuitenkin alustat tulee oman mielenrauhan takaamiseksi vaihdettua kerran tai pari päivässä.

Tuikella on edelleen pientä jälkivuotoa. Pentuhuoneeseen mennäänkin aina pyyhinnän kautta. Vuoto ei näytä menoa haittaavan eikä kuumeilua ole ollut. Tänään Tuike halusi mukaan lenkille ja tehtiinkin pieni metsäkävely koko lauman voimin (pennut tietysti jäivät kotiin). Lenkki piristi sekä emoa, että emäntää ja ulkona oli kaunis ilma.

On tämä alituista murehtimista ja huolta. Ja kaikki on niin uutta, että hyvät neuvot ovat olleet enemmän kuin tarpeen. Kiitos kaikille tukijoukoille, että saan vaivata tyhmillä kysymyksillä alituiseen.

Vastustan peppupesua!!!

Pikkutassut ja iso tassu

Uni yllätti

Pilkkunenä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti